Nie wiem czy w Ursusie jest też, ale to jest dobry link do autokasacji na strażackiej w Rembertowie (na obrzeżach wawki), można tam znaleść chyba wszystkie możliwe części a i z tego co pamiętam ceny były niezłe
Cena jest dla klubowiczów ,a nie dla posiadzczy naklejki ...
Choć jedno nie wyklucza drugiego ...Poza tym jest to dobry spośób na konsolidację środowiska tak wrocławskiego jak i okolic .
Pomysł że ops: jeżeli ktoś przyjedzie do Jetronik`a octavią z naklejką bez błogosławieństwa klubowiczów z Wrocłaia zostanie potraktowany wyższą cena jest raczej śmieszny. :?: :shock:
Tylko po co uważać się za klubowicza , jeśli się nim nie jest..... A powodem posiadania naklejki jest tylko dobra cenna. Pamiętaj również że niektórzy z nas z różnych powodów naklejki nie nakleją i co wtedy... :lol:
Bo może zamiast naklejki na klapie, potrafi załatwić upust lub zorganizować fajną imprezę lub pomuc komuś w potrzebie , naklejka to nie wszystko...a tylko sympatyczny dodatek , identyfikator itp.
Liczy się człowiek i jego chęci, a nie reklama na jego plecach. :!:
Osobiście wolę spotykać sie z ludźmi którzy chcą , anie muszą....Co nie wyklucza faktu, że fajnie jest jeśli wszyscy clubowicze mają naklejki....
Dawid, zasada jest prosta ja załatwiłem wiecej niz ty i organizuje także spoty i inne atrakcje a naklejka własnie jest po to aby można był zidentyfikować klubowicza.
Skończmy z tymi dywagacjami i off topiciem
Ale pamietaj że taka postawa może posądzić człowieka o to że załatwia komuś klientów w zamian za coś.
koniet OT z mojej strony mam nadzieje ze kto bedzie chciał to skorzysta
Ty to powiedziałeś....
Proponuję Ci zastanów się zanim zaczniesz takie dyskusje a, o twoich przypuszczeniach juz nie wspomnę :shock:
Należało zacząć od ostatniego stwierdzenia, zamiast negować szlachetność zamiarów.
I proszę bardzo nie licytuj się ze mną, bo forum to nie konkurs piękności .........
Pozdrawiam...
[ Dodano: Pon 21 Lis, 05 20:38 ]
Ja naklejki mam. Dopiero co wycięte szaro-srebrne i czarne z adresem www, jesli ktoś chce to proszę o informację na PW :szeroki_usmiech
pantol, Wejdz do dzialu strefa klubu i zacznij czytac posty od gory, na pewno cos ciekawego znajdziesz :twisted: Potem jest taki temat o naklejkach, ktory sam zamknalem i wystarczy przeczytac ostatnie 10 postow tam :diabelski_usmiech
pantol, Wejdz do dzialu strefa klubu i zacznij czytac posty od gory, na pewno cos ciekawego znajdziesz :twisted: Potem jest taki temat o naklejkach, ktory sam zamknalem i wystarczy przeczytac ostatnie 10 postow tam :diabelski_usmiech
No faktycznie, nie byłem tam od jakiegoś czasu bo nie sądziłem że się coś zmieni.
P.S.
Poczta ostatnio zawala i moja naklejka już idzie do mnie od 6 miesięcy :szeroki_usmiech
No, ale znleźli się chętni do poratowania mnie tym rarytasem więc jak tylko dostanę, od razu nakleję i ... podziękuję publicznie śmiałkowi za dotrzymanie słowa k
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów (tych z naklejkami i bez) :lol:
Komentarz